dr. sc. Tomislav Vlahović, dr. med., spec. ortopedije i traumatologije, spec. opće kirurgije, subspecijalist plastične kirurgije

Dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, subspecijalist plastične kirurgije. Završio Medicinski fakultet u Zagrebu. Sudjeluje u radu liječničke službe HNS-a, a liječnik je i seniorske nogometne reprezentacije Hrvatske. Također je član zdravstvene komisije Hrvatskog nogometnog saveza.

Rođen je u Zagrebu 21.04.1973. gdje je završio osnovno i srednjoškolsko obrazovanje te 1997. g. Medicinski fakultet u Zagrebu. Nakon odrađenog pripravničkog staža u Klinici za dječju kirurgiju, 1998 g. započeo je specijalizaciju iz opće kirurgije na Klinici za traumatologiju u Zagrebu koju je završio 2002 g. Užu specijalizaciju iz plastične i rekonstruktivne kirurgije završio je 2004 g. na klinici za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju KB Dubrava. Užu specijalizaciju iz traumatologije završio je 2015 g. na klinici za traumatologiju KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu. Od 1998.g radi na zavodu za kirugiju šake Klinike za traumatologiju KBC Sestre milosrdnice. 

Sveučilišni angažmani

Redoviti je predavač na AO tečajevima iz kirugije šake i ručnog zgloba, suradnik na dodiplomskoj nastavi iz sportske traumatologije, te postdiplomskoj nastavi iz ortopedije i traumatologije na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Strukovne pozicije

Redovit član Hrvatskog društva plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije HLZ-a te tajnik Hrvatskog traumatološkog društva HLZ-a. Od 2001. sudjeluje u radu liječničke službe Hrvatskog nogometnog saveza, od 2013. liječnik je seniorske nogometne reprezentacije Hrvatske. Član je zdravstvene komisije Hrvatskog nogometnog saveza.