Hrvoje Durić, bacc.radiol.techn.

Inženjer medicinske radiologije

Rođen je 16. srpnja 1982. u Zagrebu gdje završava Školu za medicinske sestre i tehničare Vinogradska. Potom upisuje stručni studij radiologije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu gdje je 2005. godine diplomirao. Nakon završenog studija odrađuje jednogodišnji pripravnički staž u KBC Zagreb na odjelu Onkologije i radioterapije, nuklearne medicine te na kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju.

2008. godine zapošljava se u Kliničkoj Bolnici Dubrava kao inženjer medicinske radiologije na odjelunuklearne medicine.

2009. godine svoj rad nastavlja na Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KB Dubrava gdje radi na svim radilištima od klasičnog RTG-a, CT-a, MR-a, operacijske sale , angio sale, hibridne sale, zubnog RTG-a te hitnog RTG-a gdje radi do listopada 2016. godine.

Od listopada 2016. godine do listopada 2022. godine živi i radi u Njemačkoj i Austriji gdje se trajno usavršava na MR uređajima marke Phillips i Siemens, pa je tako bio zaposlen u Radiologischen Zentrum Mainfranken Wuerzburg – Dr.med.Volker Keil – Radiologischen Gemainschaftpraxis Wuerzburg, RADIO-LOG Passau, Klinikum Passau, Bayerisches Rotes Kreuz Passau te u Privat klinik Ragniz Graz-Austrija.

U prosincu 2022. godine pridružuje se timu Poliklinike Rotim.