Exilis Elite tvrtke BTL najbrži je i najsnažniji medicinski uređaj za neinvazivno i bezbolno uklanjanje masnih naslaga i oblikovanje tijela. Exilis je jedinstven uređaj po svom djelovanju, a nastao je kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja o utjecaju radiofrekvencije i ultrazvuka na oblikovanje, zatezanje i pomlađivanje kože. Zahvaljujući ovoj tehnologiji BTL Exilis Elite je najefikasniji uređaj u svojoj kategoriji na svjetskom tržištu sa čak 85% zadovoljnih klijenata, daleko ispred konkurencije.

Exilis Elite se može koristiti na bilo kojem dijelu lica i tijela, čime se odgađa potreba za invazivnim kirurškim zahvatima kao što su face lifting, blefaroplastika ili liposukcija, posebice kod pacijenata s blagim i umjerenim nakupinama masnih naslaga.

Zašto Exilis Elite?

Exilis Elite je 2012. (Boston) i 2013. (London) proglašen najboljim uređajem za neinvazivno uklanjanje masnih naslaga, poboljšanje tonusa kože i smanjenje celulita. Exilis predstavlja uređaj dizajniran na način da se ciljaju različite dubine tkiva prilikom tretmana u svrhu redukcije masnih naslaga i/ili zatezanja kože.

Poseban dizajn Exilisa omogućuje ciljanu primjenu radiofrekvencije čime se mijenjaju svojstva masnih stanica i vezivnih tkiva, posebice kolagena. Uz volumetrijsko zagrijavanje tkiva, koje uzrokuje smanjenje masnih stanica (povećanjem metaboličke aktivnosti) i stimulaciju nastanka kolagena, tretman Exilis Elite-om također djeluje na smanjenje celulita. Kao rezultat djelovanja radiofrekvencije nakon izvjesnog vremena dolazi so odlaganja kolagena i njegove remodelacije, što u konačnici rezultira zatezanjem kože. Ovakav način djelovanja je posebice važan uzimajući u obzir činjenicu da se produkcija kolagena u tijelu prosječno smanjuje za 1% svaku godinu, dok se debljina kože u prosjeku smanjuje za 7% svakih 10 godina.

Exilis je jedan od rijetkih uređaja koji može ostvariti realnu redukciju obujma, osobito kad se uzme u obzir stvarni gubitak od 4 do 15 cm koji se ostvaruje nakon provedenih 6 tretmana. Istovremeno on je i najsigurniji uređaj jer posjeduje Energy Flow Control koji osigurava maksimalan učinak na tkivo koje se tretira osiguravajući ugodan i bezbolan tretman, bez vremena oporavka.

Što sve možemo tretirati Exilis Eliteom?

 Lice i podbradak  Leđa
 Vrat  Ruke
 Dekolte  Noge
 Trbuh  Bokove

Kako se provodi tretman Exilis Elite-om?

Tretman Exilis Elite-om je u potpunosti bezbolan, učinkovit i siguran. Tretman traje do sat vremena ovisno o broju zona koje se tretiraju, a tretmani se provode u razmacima od 5 do 10 dana. Tijekom tretmana sondom se prelazi preko željenog područja, a osjeća se blaga toplina zbog energije koja dospijeva u tkivo, te ciljano djeluje na masne naslage istovremeno potičući sintezu kolagena.

Primjeren je za sve osobe od 20-e do 65-e godine života, za sve tipove kože i tijekom svih godišnjih doba. Pacijentima se preporučuje 6 tretmana, u razmacima od 7 do 10 dana. Iako su rezultati vidljivi odmah nakon tretmana, bitno je naglasiti da se konačni rezultati nakon tretmana Exilis Elite-om vide nakon 6 mjeseci.

Savjeti za bolje rezultate!

Na tretman je potebno doći dobro hidriran da bi se postigao maksimalan efekt tretmana.

Nakon tretmana preporuča se lagana tjelesna aktivnost do 30 minuta ako je cilj tretmana smanjanje masnih naslaga.

Rezultati postignuti Exilis Elite-om su dugotrajni, a održivost rezultata ovisi o prehrambenim navikama i općem životnom stilu samog pacijenta.

Exilis Elite je Vaš izbor jer je tretman

JEDINSTVEN Prvi i jedini sustav koji koristi istovremeno radiofrekvenciju i ultrazvuk u svrhu zatezanja kože, gubitka masnog tkiva i celulita
SIGURAN Princip djelovanja je u strogo kontroliranoj simultanoj emisiji monopolarne radiofrekvencije, disperznog ultrazvuka i modula za hlađenje, kojim se osigurava djelovanje na zeljenoj dubini tkiva
BEZBOLAN Jedna od posebnosti Exilis Elite-a je da sustav posjeduje Energy Flow Control koji osigurava maksimalan učinak na tkivo koje se tretira osiguravajući ugodan tretman
REZULTATI Exilis Elite je 2012. i 2013. godine proglašen najboljim uređajem za neinvazivno uklanjanje masnih naslaga, poboljšanje tonusa kože, smanjenje celulita.