Novi prostor Poliklinike Rotim s dizajnerskim potpisom Ante Vrbana

pacijentima je od sada dostupan najsuvremeniji uređaj za pregled magnetskom rezonancom

 

Poliklinika Rotim otvorila je vrata novog dijagnostičkog i rehabilitacijskog centra u Zagrebu, opremljenu najmodernijim uređajima i tehnologijom za dijagnostiku i liječenje. Poliklinika Rotim od sada posjeduje i najsuvremeniji uređaj za pregled magnetskom rezonancom – SIEMENS MAGNET FreeMax s BioMatrix tehnologijom. 

Ovaj MR s umjetnom inteligencijom donosi brojne pogodnosti za pacijente – trudnicama i osobama s povećanom tjelesnom težinom omogućava iznimno kvalitetan pregled, a osobama preboljelima od COVID-a i onima s promjenama na plućima pruža priliku za snimanje pluća. 

Sam prostor poliklinike nastao je prema dizajnu Ante Vrbana koji za svoj rad na ovom projektu osvojio i nagradu na prestižnom natjecanju The European Property Awards. 

Na svečanom otvorenju prof.dr.sc. Krešimir Rotim i direktorica poliklinike Cecilija Rotim ugostili su brojne pacijente i prijatelje poliklinike. Profesor Krešimir Rotim kao vrhunski neurokirurg član je liječničkog tima rukometne i nogometne reprezentacije Hrvatske, a na event otvorenja pristigli su njegovi stalni pacijenti sportaši Ivan Čupić, Jakov Gojun, Petar Musa, zatim predsjednik HRS-a Zoran Gobac te izbornik Zlatko Dalić.

Osim njih, otvorenju su prisustvovali i drugi poznati gosti: Miroslav Ćiro Blažević, Natko Beck, Olja Vori, Aleksandra Dojčinović, Marija i Ivana Husar, Sandi Cenov, Toni Cetinski, Lana Klingor, Mario Valentić i brojni drugi. 

Čestitke su pristizale profesoru Rotimu od strane struke za vrhunski opremljenu polikliniku, a sve je oduševio vrhunski dizajn Poliklinike koji je nastao u samo 60 dana. Ante Vrban je na otvorenju izjavio kako se uspješno nosio sa stresom koji je nosio rok za ovakav opsežan projekt, ali da je ipak najteže bilo uklopiti dizajnerska rješenja u ono što je propisano za rad od strane komore i liječničke struke. 

Profesor Krešimir Rotim najavio je otvaranje još četiri poliklinike diljem Hrvatske, a direktorica Cecilija Rotim je za buduće projekte i poliklinike najavila jednaku razinu vrhunske opremljenosti, individualnog pristupa klijentima i pomoć pri rješavanju zdravstvenih problema, jer je Život bez boli upravo slogan naše poliklinike.