Urologija u Poliklinici Rotim

Urologija

Redoviti pregledi kod urologa mogu pomoći u ranom otkrivanju i liječenju ovih stanja te omogućiti pacijentima kvalitetniji i zdraviji život. Zbog toga, preporučljivo je da svaki muškarac i žena redovito posjećuju urologa kako bi se preventivno brinuli o svom zdravlju.

 

Urologija je izrazito važna za održavanje zdravog i funkcionalnog mokraćnog sustava, ali i zdravlja muških i ženskih spolnih organa. Urološki pregledi su ključni u prevenciji raznih bolesti i stanja, poput:

  • raka prostate,
  • tumora mjehura,
  • tumora bubrega,
  • bubrežnih kamenaca,
  • infekcija mokraćnog sustava i
  • erektilne disfunkcije

Redoviti pregledi kod urologa mogu pomoći u ranom otkrivanju i liječenju ovih stanja te omogućiti pacijentima kvalitetniji i zdraviji život. Zbog toga, preporučljivo je da svaki muškarac i žena redovito posjećuju urologa kako bi se preventivno brinuli o svom zdravlju.

 

U našoj poliklinici se mogu obaviti razne vrste uroloških pretraga koje mogu pomoći u dijagnosticiranju i liječenju različitih uroloških problema. Neke od najčešćih pretraga uključuju ultrazvučnu pretragu urotrakta (bubrega, mjehura i prostate) koja se koristi za otkrivanje problema kao što su kamenci urotrakta, tumori bubrega i mjehura. Također se provodi i testiranje urina kako bi se otkrila prisutnost infekcije ili drugih problema, kao i mjerenje nivoa PSA (prostata-specifični antigen), krvne pretrage koja se koristi za otkrivanje raka prostate kod muškaraca.

Ostale moguće pretrage koje se mogu obaviti u našoj poliklinici uključuju cistoskopiju, mikciometriju, uretroskopiju i druge pretrage koje se koriste za procjenu funkcije mokraćnog sustava ili za liječenje različitih uroloških problema. Sve ove pretrage mogu biti vrlo korisne u dijagnosticiranju i liječenju problema s kojima se pacijent susreće.

Kod prisutnosti krvi u mokraći, glavna dijagnostička pretraga je cistoskopija, a u našoj poliklinici nudimo i fleksibilnu cistoskopiju kako bi ova minimalno invazivna pretraga prošla što bezbolnije.

Poliklinika Rotim nudi niz prednosti kada su u pitanju urološke pretrage. Prije svega, brzina je ključna karakteristika naših usluga – s našim vrhunskim uređajima i stručnim osobljem, osiguravamo najbrže moguće vrijeme obrade i izvještavanja.

Jednostavnost je još jedna prednost naše poliklinike – s minimalnim čekanjem, možete lako postupiti kroz sve procese pregleda bez komplikacija i dugotrajnih procedura. Ipak, najvažnija prednost je pouzdanost samih pretraga. Naši moderni uređaji osiguravaju vrhunske dijagnostičke mogućnosti, a stručno i prijateljsko osoblje osigurava da se osjećate ugodno i sigurno tijekom pregleda. Obzirom na sve navedeno, mi smo pouzdani partner u održavanju vašeg zdravlja.

Tu smo za sva pitanja, nedoumice i konzultacije s našim vrhunskim stručnjacima. Obratite nam se s povjerenjem. Ostavite nam svoj kontakt, a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.