Svjetlosna terapija u Poliklinici Rotim

Svjetlosna terapija

Poliklinika Rotim posvećena je oslobađanju svojih pacijenata od boli. Ukoliko vas muči bol u gornjem ili donjem dijelu leđa, ili pak patite od artritičnih  bolova u nogama, ramenima, vratu, leđima i rukama – mi imamo rješenje.

 

Zašto svjetlosna terapija?

Svjetlosna terapija je klinički dokazana i certificirana metoda za liječenje boli, stoga u Poliklinici Rotim pružamo i uslugu tretiranja bolnih područja polariziranom svjetlosnom terapijom koja prodire duboko u tkiva i ubrzava liječenje, radikalno smanjuje upalu i potiče cirkulaciju krvi.

Bol ne mora biti dio vašeg svakodnevnog života. Upravo vam svjetlost može potaknuti organizam na regeneraciju i vraćanje u balans, odnosno pomoći vašem organizmu da pokrene sustav koji će dovesti do samoizlječenja.

Svjetlosna terapija u Poliklinici Rotim

Svetlosna se terapija danas vrlo široko primjenjuje i prihvaćena je u medicini kao terapija koja se ne zasniva na farmaceutskim pripravcima.

Ovaj je tretman vrlo učinkovit i ugodan, a pokazao se i  kao sigurna podrška u konzervativnom liječenju akutnih i kroničnih povreda te postoperativnih rana.

Ukoliko imate dodatnih pitanja o ovom tretmanu ili želite termin za pregled i terapiju, ostavite nam svoj kontakt.

Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.