Pregled prostate u Poliklinici Rotim

Pregled prostate

Jedan od najtraženijih pregleda u Poliklinici Rotim je pregled prostate. Iako o ovom pregledu u javnosti najviše govorimo u studenome svake godine, jako je važno da se ovaj pregled vrši redovito. Nemojte čekati, naručite se za pregled još danas.

 

 

Pregled prostate - zašto je važno obaviti ga što prije?

Pregled prostate može pomoći otkriti rak prostate u ranim stadijima, kada je liječenje najučinkovitije i ima najbolji potencijal za pozitivan ishod.

Svi muškarci stariji od 50 godina trebaju redovito pratiti znakove raka prostate. Pregled može uključivati ultrazvučni pregled samog organa i analizu krvi za pozitivan test na rak prostate.

Preporučujemo svakom muškarcu starijem od 40 godina da se pregleda godišnje ili čak češće, ako je to preporučeno od strane liječnika.

Danas se ta granica za redoviti pregled prostate pomaknula za čak 10 godina, tako da je važno i mlađim muškarcima da paze svoje zdravlje.

 S obzirom na to da su simptomi problema s prostatom obično nejasni i tihi, vrlo je bitno pravovremeno liječenje. Problema s prostatom često je teško dijagnosticirati. Dok god ne pronađete dijagnozu, važno je ne odgađati liječenje.

Ostavite nam svoj kontakt, a mi ćemo Vam se povratno javiti u najkraćem mogućem roku.

Ovaj pregled je u potpunosti bezbolan i vrlo kratak, a termin ćemo maksimalno prilagoditi Vama.