O nama

Poliklinika Rotim

Život bez boli glavna misao vodilja svih vrhunskih liječnika, stručnjaka, suradnika i partnera koje okuplja Poliklinika Rotim.

Život bez boli

Jednim posjetom, na jednoj adresi, dobivate dijagnozu i preporuku za konkretno liječenje te mogućnost rehabilitacije.

Naše ambulante

Naši pacijenti mogu koristiti usluge vrhunskih stručnjaka u sljedećim specijaliziranim ambulantama:

  • Neurokirurgija
  • Ortopedija
  • Fizikalna medicina i rehabilitacija
  • Neurologija
  • Radiologija
  • Anesteziologija i liječenje boli
  • Estetska medicina
  • Magnetska rezonanca (MR)

Poliklinika Rotim otvorila je vrata novog dijagnostičkog i rehabilitacijskog centra u Zagrebu, opremljenog najmodernijim uređajima i tehnologijom za dijagnostiku i liječenje.

Najnovija tehnologija

MR uređaj u Poliklinici Rotim

Pacijentima je u poliklinici dostupan najnoviji MR uređaj, odnosno magnetno snimanje u najnovijoj tehnologiji koja je sada dostupna na svjetskom tržištu.

Riječ je o Siemensovom magnetu najnovije generacije koji koristi umjetnu inteligenciju kako bi pozicionirao pacijenta u najbolji položaj za snimanje i onda omogućio i najbolju kvalitetu slike.

Promjer aparata je najširi na tržištu, a time je pregled ugodan i brz.

Vrhunski liječnici

Naš tim

Poliklinika Rotim okuplja i vrhunske liječnike i predano medicinsko osoblje koji koriste svoje znanje i stručnost na dobrobit pacijenata.

Kako bi rezultati liječenja bili što bolji, stručnjaci za različita područja međusobno surađuju u postavljanju dijagnoze, kad god je to potrebno, od postavljanja dijagnoze do fizikalnih terapija i operacijskih zahvata.

 

Prostor poliklinike

Kako bi boravak u poliklinici bio ugodan, pri opremanju samog prostora mislilo se do najmanjih detalja. Za uređenje je Poliklinika Rotim primila i nagradu od strane prestižnog natjecanja The European Property Awards, odnosno u Londonu je samo mjesec dana od otvaranja – proglašena najljepšim javnim interijerom u Europi.

Više o nagradi saznajte klikom na link.

Naši pacijenti

U Poliklinici Rotim pacijent je uvijek u fokusu svih naših napora. Dokazujemo to svaki dan okupljajući tim vrhunskih medicinskih profesionalaca – svaki je stručnjak u svom polju, a svi zajedno rade na dobrobit pacijenata.

Kod nas je svaki bolesnik prvenstveno osoba za sebe, sa svojim strahovima, strepnjama i nadanjima, stoga razumijemo vašu zabrinutost i spremni smo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Zadovoljstvo bolesnika, precizno postavljanje dijagnoze i što brži oporavak cilj su svakog našeg postupka. Naša misija je pružanje vrhunske zdravstvene skrbi i prilagođavanje tretmana potrebama svakog pojedinca, a vizija brzim prepoznavanjem bolesti i najsuvremenijim metodama liječenja omogućiti pacijentu optimalnu kvalitetu života.

Sportaši u Poliklinici Rotim

Naše usluge potrebne su brojnim sportašima, stoga se kod nas rehabilitiraju poznati nogometni i rukometni reprezentativci. Profesor Krešimir Rotim kao vrhunski neurokirurg član je liječničkog tima rukometne i nogometne reprezentacije Hrvatske.

No, osim naših poznatih sportaša, česti pacijenti su i sportski rekreativci kojima je potrebna usluga liječenja boli, fizikalne terapije, neurokirurgije, ortopedije i radiologije.

Poliklinika Rotim

Život bez boli

Profesor Krešimir Rotim najavio je otvaranje još četiri poliklinike diljem Hrvatske, a direktorica Cecilija Rotim je za buduće projekte i poliklinike najavila jednaku razinu vrhunske opremljenosti, individualnog pristupa klijentima i pomoć pri rješavanju zdravstvenih problema, jer je Život bez boli glavna misao vodilja svih vrhunskih liječnika, stručnjaka, suradnika i partnera koje okuplja Poliklinika Rotim.