Liječenje zglobova hijaluronskom kiselinom u Poliklinici Rotim

Liječenje zglobova hijaluronskom kiselinom

Bolovi u zglobovima jedan su od najčešćih simptoma ortopedskih bolesti te uzrok odlaska naših pacijenta na ortopedski pregled.

 

Jedna od najuspješnijim metoda liječenja zglobova u svijetu i našoj poliklinici je metoda liječenja hijaluronskom kiselinom.

Ovi bolovi najčešće se javljaju prilikom kretanja, odnosno pojačanog korištenja i opterećenja samoga zgloba, a naši nam se pacijenti s ovim problemom najčešće obrate u trenutku kada lijekovi protiv bolova više ne pomažu.

Hijaluronska kiselina je jedan vrlo učinkovit tretman za liječenje pokretljivosti zglobova. Obično se uvodi u zglob putem injekcija, a ona se koristi za smanjenje boli i ublažavanje upale.

Hijaluronska kiselina se obično primjenjuje u zglobovima na mjestima poput koljena, lakta, ramena, stopala i zglobova ruku.

Ukoliko osjećate nelagodu i bol u zglobovima, imate oštećene zglobove, patite od artritisa, osteoartritisa ili reume – reagirajte na vrijeme i riješite se boli.

Želite li saznati više o ovoj metodi ili ste odlučili riješiti se bolova, ostavite nam svoje podatke, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku.